Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Update zomerprogramma 2021

Vrijdagnamiddag 30 juli ontvingen wij van het Openluchttheater het bericht dat de voorstelling van Yentl en de Boer, wegens verplichte quarantaine van het duo, op zaterdagavond geen doorgang kan vinden. Zodra een alternatieve datum bekend is, informeren wij u.

 

Zomerprogramma 2021

 

In samenwerking met het Openluchttheater en restaurant brasserie Van Alles Get in Berg en Terblijt kan de seniorenraad u deze zomer toch een beperkt aantal activiteiten aanbieden. De aanvangstijd van de barbecue is om 16.00 uur.

De onderstaande link geeft u de nodige informatie over het programma.

Zomerprogramma2021

AANMELDEN KAN ALLEEN VIA CONTACT MET HET SECRETARIAAT:

Telefoon: 043-3110316 of

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

‘Op pad met een wandelmaatje’.

 

WandelenDe lockdown en coronarichtlijnen hebben een grote impact op het leven en welzijn van iedereen. Zo is het voor (alleenstaande) ouderen lastig om in beweging te komen en/of te blijven.
Ook het dagelijks praatje is niet meer vanzelfsprekend. Ouderen hebben in toenemende mate behoefte aan even contact en tegelijkertijd in beweging zijn. Zo is - bij vrijwilligerswerk Valkenburg - het idee ontstaan om ouderen die graag willen wandelen, mee naar buiten te nemen. Wij koppelen vervolgens een wandelmaatje aan de deelnemer en er wordt afgestemd hoe ver en op welk tempo er wordt gewandeld. 

Kennen jullie deelnemers die graag willen wandelen of die mee willen doen als wandelmaatje? Laat het ons weten, wij zorgen er voor dat de deelnemers en wandelmaatjes gekoppeld worden.

Voor meer informatie en aanmeldingen, stuur een berichtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar: 06 – 15 59 80 18

Ons idee hebben we in beeld gebracht, bekijk het filmpje via deze link: https://youtu.be/B9g2kQVig7o

Via Facebook is tevens een bericht met het filmpje geplaatst: https://fb.watch/3qoug2PDpV/