info@seniorenraadvalkenburg.nl

Nieuws

Film 30 september 2022

Elke laatste vrijdag van de maand vertoont de Seniorenraad Valkenburg in samenwerking met  Heerlijkheid Schin op Geul een film  in ’t Geboew, Warande 43 in Schin op Geul.


Vrijdag 30 september om 14.00 uur de film "Ich bin dein Mensch". 

Het is lastig ruziën met een partner die nooit fouten maakt. ‘Kun je niet één keer iets doms doen?’, verzucht Alma (Maren Eggert), nadat Tom (Dan Stevens) zich weer eens van zijn perfecte kant heeft laten zien. Helaas: Tom is een robot die is geprogrammeerd om het zijn omgeving naar de zin te maken. Kan liefde bestaan zonder conflict? Het is een van de vele interessante vragen die de Duitse regisseur Maria Schrader (Unorthodox) opwerpt in Ich bin dein Mensch, een soms duister, vaak humoristisch drama over de romantische implicaties van kunstmatige intelligentie. Voordat geavanceerde robots als Tom de markt op kunnen, moeten ze worden getest, en wetenschapper Alma is een van de testers. Ze heeft er weinig zin in, maar het moet van haar baas.

Toegangsprijs: € 8,00 p.p, inclusief koffie en vlaai. (Ter plaatse cash te betalen)


Aanmelden per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., uiterlijk donderdag 29 september om 16:00 uur.

 

 IchBinDeinMensch