info@seniorenraadvalkenburg.nl

Filmvoorstelling

Filmvoorstellingen in 2023.

De Seniorenraad Valkenburg vertoont, in samenwerking met de Heerlijkheid Schin op Geul weer maandelijks een film in ’t Geboew, Warande 43 in Schin op Geul. De films van juni, juli en augustus maken deel uit van het Zomerprogramma van de Seniorenraad:


Film in ‘t Geboew

De Seniorenraad Valkenburg en de Heerlijkheid Schin op Geul vertonen elke laatste vrijdag van de maand een mooie film in ‘t Geboew in Schin op Geul. In de toegangsprijs van € 8,- p.p. is koffie, vlaai en goed gezelschap inbegrepen.

Graag vragen we uw aandacht voor de manier waarop wij u informeren over onze maandelijkse ‘Film in ’t Geboew’.

Zoals u wellicht weet werken wij zonder winstoogmerk en is de filmmiddag ontstaan uit sociale overwegingen. Een groot gedeelte van uw entreegeld gaat op aan een (verplichte) licentie om überhaupt een film te mogen vertonen. Om de filmmiddag betaalbaar te houden maken we gebruik van de goedkoopste licentie-variant. De consequentie hiervan is dat we wel het tijdstip maar niet de filmtitel en/of de inhoud vooraf in het openbaar mogen aankondigen. Dus ook niet op deze site. De enige toegestane mogelijkheid u te voorzien van uitgebreidere informatie over de films die we gaan vertonen is door middel van onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.

Indien u geïnteresseerd bent in de filmmiddag kunt u zich via onderstaande button of middels het sturen van een mail naar film@ seniorenraadvalkenburg.nl  inschrijven voor onze maandelijkse film-nieuwsbrief met uitgebreide informatie over aankomende films.

button inschrijven film nieuwsbrief 2

Voorbeelden van recent vertoonde films: The Father, Madras Paralelas, The Duke, The Children Act, Ich bin dein Mensch, Druk, Nowhere special.

Wanneer Elke laatste vrijdag van de maand van 14:00- 17:00 uur Locatie Gemeenschapshuis 't Geboew, Warande 43 in Schin op Geul
Prijs € 8,00 inclusief koffie en vlaai (aanmelden via onderstaand aanmeldformulier en betalen bij binnenkomst in 't Geboew)

Contact Voor vragen, aan en/of opmerkingen kunt u een mail sturen naar film@ seniorenraadvalkenburg.nl

Aanmelden film

Verplicht

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Geef aantal op

Invalid Input

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer