info@seniorenraadvalkenburg.nl

Filmvoorstelling

Filmvoorstellingen.

De werkgroep Film van de Seniorenraad vertoont iedere maand een bijzondere film in ’t Geboew in Schin op Geul. De gekozen films informeren, inspireren, verbazen, verwonderen en amuseren. We laten u graag kennis maken met films uit verschillende culturen, gemaakt door mensen met uiteenlopende achtergronden. Sommige films sluiten aan bij de actualiteit, andere onderwerpen zijn van alle tijden. We proberen te zorgen voor een afwisseling in genre, in herkomst, in regisseur, in acteurs enz. Daarnaast is het vooral ook onze bedoeling de bezoekers een aangename en gezellige middag te bezorgen, ontmoetingsmogelijkheden te creëren en mensen met elkaar in contact en in gesprek te brengen. In de toegangsprijs van € 6,- p.p. is koffie, vlaai en goed gezelschap inbegrepen.


Films in 2024
U kunt iedere laatste vrijdag van de maand - na aanmelding - komen kijken naar een ‘Film in ’t Geboew’. Indien u geïnteresseerd bent in de filmmiddag kunt u zich via onderstaande button inschrijven voor onze maandelijkse Film-Nieuwsbrief. In deze Nieuwsbrief krijgt u dan maandelijks informatie over de gekozen film.

button inschrijven film nieuwsbrief 2

Locatie en tijdstip: iedere laatste vrijdag van de maand (met uitzondering van december) in ’t Geboew, Warande 43, Schin op Geul.
Aanvang: 14.00 uur. Zaal open vanaf 13.30 uur
Toegangsprijs: € 6,00 p.p. inclusief koffie en vlaai.
Tijdig aanmelden - uiterlijk een dag van tevoren - via onderstaand aanmeldformulier en betalen bij binnenkomst in ’t Geboew. Vooraf aanmelden is noodzakelijk omdat wij in verband met de (brand)veiligheid niet meer dan 50 bezoekers - in volgorde van aanmelding - kunnen toelaten. We laten het u weten als er onverhoopt geen plaats voor u is.

Aanmelden film

Verplicht

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Geef aantal op

Invalid Input

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer