info@seniorenraadvalkenburg.nl

Filmvoorstelling

Filmvoorstellingen in 2023.

Heerlijkheid Schin op Geul vertoont, in samenwerking met de Seniorenraad Valkenburg weer maandelijks een film in ’t Geboew, Warande 43 in Schin op Geul. De films van juni, juli en augustus maken deel uit van het Zomerprogramma van de Seniorenraad:


Filmagenda 2022
Vrijdag 30 december 2022 GEEN film

 

Filmagenda 2023

Vrijdag 27 januari 2023 om 14:00 uur: Nowhere Special

Nowhere special ps 1 jpg sd high Photo by Peter Marley

Nowhere special is een indringend en lief Brits drama over een vader die een belangrijke keuze moet maken voor de toekomst van zijn zoontje. John (Jamers Norton) is een 35-jarige alleenstaande glazenwasser in Noord-Ierland die de zorg heeft over zijn zoontje Michael van vier. John heeft echter niet lang meer te leven, dus gaat hij op zoek naar de perfecte ouders voor Michael. Hij denkt te weten wat hij zoekt en weet zich gesteund door het adoptiebureau, maar het perfecte gezin lijkt niet te bestaan. Toch moet John tot een beslissing komen. Wat is een goede ouder en wie is het beste voor Michael? Samen ontdekken ze dat je op je gevoel moet vertrouwen. Nowhere special is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De chemie tussen James Norton als John en Daniel Lamont als de vierjarige Michael is fenomenaal. De film van Umberto Pasolini raakt diep en zindert lang na. Tijdens Film by the Sea werd Nowhere special dan ook bekroond met de publieksprijs.

Vrijdag 27 januari 2023
Tijd 14:00- 17:00 uur
Locatie Gemeenschapshuis 't Geboew, Warande 43 in Schin op Geul
Prijs € 8,00 inclusief koffie en vlaai (aanmelden via onderstaand aanmeldformulier en betalen bij binnenkomst in 't Geboew )

Aanmelden film

Verplicht

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Geef aantal op

Invalid Input

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer