Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Jaarverslagen

 

Beste mensen,

Iets later dan gebruikelijk mogen wij u het jaarverslag van 2019 aanbieden.

Aangezien er minder vergaderingen/overlegmomenten waren, veroorzaakt door de strenge overheidsmaatregelen in het licht van het coronavirus duurde het realiseren van dit jaarverslag dus langer.

Terugkijkend naar het jaar 2019 mogen wij als Seniorenraad uitermate trots zijn op de populariteit van ons programma en de variatie aan onderdelen.

Trots ook op ons team, 11 in getal, van enkel vrijwilligers, die telkens weer bereid zijn om hun energie en tijd te steken in activiteiten waarvan het grote doel is: “kom op tegen eenzaamheid! “ 

Voor ons als Raad waren er heel wat hoogtepunten als we over onze schouder terugkijken: het inmiddels vermaarde ZOMERPROGRAMMA, verder de SENIORENDAG en de

deelname door een groot aantal Senioren aan het boeiende en voortreffelijk geregisseerde programma van “75 jaar Bevrijding “ .

Wij prijzen ons gelukkig voor wat betreft de goede samenwerking met de contactambtenaar als vertegenwoordiger van de gemeente en daarnaast de instantie Adviesraad Sociaal Domein, verder het Openluchttheater, het Stella Mariscollege, het Museum Land van Valkenburg, de Kunst- en Cultuurraad, het Casino en talrijke ondernemers, hun bereidheid en meedenken is vaker bepalend voor de kwaliteit van de inhoud en het niveau van het programma dat we kunnen/mogen aanbieden aan onze Senioren.  

Met vriendelijke groet,

Guy Caelen

Voorzitter Seniorenraad Valkenburg aan de Geul

 

Jaarverslag

2019

 

 

Jaarverslag2015 Jaarverslag2016  Jaarverslag2017 Jaarverslag2018

 

 

 

Jaarverslag
2014
Jaarverslag 2013 Jaarverslag 2012 Jaarverslag 2011
Jaarverslag 2010 Jaarverslag 2009 Jaarverslag 2008 Jaarverslag 2007