info@seniorenraadvalkenburg.nl

Jaarverslagen

Jaarverslag 2020

Het jaarverslag van 2020 mag in het licht van de beperkte activiteiten nauwelijks die naam dragen , en terugkijkend is eigenlijk niets te zien van onze plannen / keuzes . Er was werkelijk meer treurnis, zeker als we met smart terugdenken aan het overlijden van onze goede vriend Guus Smeets, dan blijdschap . Wederom vielen we, gedwongen door de pandemie, in herhaling van zetten, doch vooral van niet-zetten als we de afgelastingen memoreren.

Achteraf gezien mogen we blij zijn, dat we in het jaar 2020, qua activiteiten, twee maal de spreekwoordelijke vogel af wisten te schieten:

in de maand februari een zeer geslaagde Carnavalsmiddag en daarna werd het maandenlang ijzig stil, noodgedwongen, en in de maand december de hartverwarmende Kerstpakketactie, met variabele presentjes voor meer dan 150 alleenstaande Senioren vanaf 70 jaar. Gezien de situatie waarin we verkeerden viel er weinig samen te werken, normaal een sterke troef onzerzijds, maar waar nodig en mogelijk gebeurde dat in volle tevredenheid . Afsluitend kunnen / moeten we concluderen dat het jaar 2020 ons als Seniorenraad niet gebracht heeft wat we er ons vooraf van voorstelden.

Of 2021 meer perspectieven zal bieden staat nog in de sterren geschreven.

Jaarverslag 2020

Image

Jaarverslag 2019

Beste mensen,

Iets later dan gebruikelijk mogen wij u het jaarverslag van 2019 aanbieden.

Aangezien er minder vergaderingen/overlegmomenten waren, veroorzaakt door de strenge overheidsmaatregelen in het licht van het coronavirus duurde het realiseren van dit jaarverslag dus langer.

Terugkijkend naar het jaar 2019 mogen wij als Seniorenraad uitermate trots zijn op de populariteit van ons programma en de variatie aan onderdelen.

Trots ook op ons team, 11 in getal, van enkel vrijwilligers, die telkens weer bereid zijn om hun energie en tijd te steken in activiteiten waarvan het grote doel is: “kom op tegen eenzaamheid! “

Voor ons als Raad waren er heel wat hoogtepunten als we over onze schouder terugkijken: het inmiddels vermaarde ZOMERPROGRAMMA, verder de SENIORENDAG en de

deelname door een groot aantal Senioren aan het boeiende en voortreffelijk geregisseerde programma van “75 jaar Bevrijding “ .

Wij prijzen ons gelukkig voor wat betreft de goede samenwerking met de contactambtenaar als vertegenwoordiger van de gemeente en daarnaast de instantie Adviesraad Sociaal Domein, verder het Openluchttheater, het Stella Mariscollege, het Museum Land van Valkenburg, de Kunst- en Cultuurraad, het Casino en talrijke ondernemers, hun bereidheid en meedenken is vaker bepalend voor de kwaliteit van de inhoud en het niveau van het programma dat we kunnen/mogen aanbieden aan onze Senioren.

Met vriendelijke groet,

Guy Caelen

Voorzitter Seniorenraad Valkenburg aan de Geul

Jaarverslag 2019

Image

Jaarveslag 2015

Image

Jaarveslag 2016

Image

Jaarveslag 2017

Image

Jaarverslag 2018

Image

Jaarveslag 2014

Image

Jaarveslag 2013

Image

Jaarveslag 2012

Image

Jaarverslag 2011

Image

Jaarveslag 2010

Image

Jaarveslag 2009

Image

Jaarveslag 2008

Image

Jaarverslag 2007

Image