info@seniorenraadvalkenburg.nl

Nieuws

Programma september 2023

 

In de loop van het jaar kunnen wijzigingen plaatsvinden in datum of activiteit.
Er kunnen activiteiten niet doorgaan of nieuwe activiteiten worden toegevoegd.

Uitgebreide informatie over de activiteiten én uitleg over inschrijven voor deelname staat in
- de MAZJERANG, het maandelijkse informatieblad van de Gemeente
- onze website: SENIORENRAADVALKENBURG
- Facebook: SENIORENRAAD VALKENBURG
- onze nieuwsbrief, HET SENIORENJOURNAAL, hiervoor kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘Journaal’


Vrijdag 1-9-2023 Opera Compact OpenLuchtTheater Valkenburg

Op een lichte, muzikale manier houdt Opera Compact het bekende verhaal van de Toren van Babel tegen het licht. Een ‘Westerse’ sopraan (Fenna Ograjensek) en een ‘Oosterse’ multi-instrumentalist (Adil Benhsain) ontrafelen de vele vormen van miscommunicatie tussen mensen met verschillende achtergronden.

Aanvang: 20:30 uur
Inschrijven: tot en met 16-8-2023
Kosten: € 10,00 pp
Max aantal personen: 50


Donderdag 7-9-2023 BBQ Van Alles Get Berg en Terblijt

Ook dit jaar verzorgt Van Alles Get in Berg en Terblijt een heerlijke Barbecue voor de Senioren van Valkenburg. De prijs voor deze BBQ is inclusief een consumptie.
De BBQ start om 16:00 uur en duurt tot 20:00 uur.

Aanvang: 16:00 uur
Inschrijven: tot en met 1-9-2023
Kosten: € 18,00 pp inclusief consumptie.
Max aantal personen: 120


Zaterdag 8-9-2023 Hanssi Kaiser OpenluchtTheater Valkenburg

Bij Duitse Schlagers denken veel mensen aan lange tafels, feesttenten en Oktoberfest-taferelen. Maar de Hanssi Kaiser Schlager Tribute Show is anders. In een absolute hommage en eerbetoon aan de originele Duitse Schlager brengt Hanssi Kaiser alle bekende en minder bekende Duitse Schlager Hits van weleer.
Schlagers van Udo Jürgens, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Marianne Rosenberg, Heino en onze eigen Rudi Carell. We kennen ze allemaal: “Ich bin verliebt in die Liebe”, “Schön ist es auf die Welt zu sein” of “Ich bin wie du” maar ook de minder bekende nummers zoals “Über 7 Brücke”, “Ein Bett im Kornfelt” en “Du bist viel zu schon” passeren de revue.

Aanvang: 20:30 uur
Inschrijven: tot en met 23-8-2023
Kosten: € 15,00 pp
Max aantal personen: 50


Maandag 11-9-2023 Contactmiddag in het Museum Valkenburg

Op ontdekkingsreis in eigen omgeving. Elkaar op een relaxte wijze ontmoeten in de cultuurtempel bij uitstek te weten het Oud Sjtadhoes gelegen in het Centrum van ons geliefde Geulstadje, waarin sinds geruime tijd Museum Valkenburg gehuisvest is. Deze invitatie geldt voor de Senioren van Valkenburg vanaf 65 jaar. Jullie worden op gastvrije wijze ontvangen met koffie/thee en vlaai door de Seniorenraad. Thema voor deze editie: We do remember (de bevrijding van Valkenburg)

Het programma start om 13:30 uur. We hebben gekozen voor de Maandag, omdat dan het Museum officieel voor bezoekers gesloten.
Kosten: € 1,50 pp en te voldoen bij binnenkomst.
Max aantal deelnemers:45
Inschrijven: tot en met 7-9-2023

Er wordt contact met u opgenomen indien de activiteit volgeboekt is.
In verband met de organisatie en de inkoop moet er wel op de gebruikelijke wijze ingeschreven worden. Aanmelden tot en met 7-9-2023: telefonisch 043-3110316 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


14-9-2023 Busreis naar Monschau

Met een touringcar gaan we naar het pittoreske Monschau. We maken in Monschau een sightseeing tour en lunchen samen, Er is mogelijk nog tijd om een wandelingetje te maken. Daarna vertrekken we weer richting Valkenburg.
Met een touringcar maken we een sightseeing tour naar het pittoreske Monschau. We maken een wandelingetje in Monschau en lunchen samen. Daarna vertrekken we weer richting Valkenburg.
Deze busreis is met name bedoeld voor alleenstaande 70+ Senioren die woonachtig zijn in Valkenburg. Een rollator kan mee. Helaas is deze reis minder geschikt voor rolstoelgebruikers. Indien het een inklapbare rolstoel betreft is het wel mogelijk, maar moet er een begeleider meegaan. U dient dit bij aanmelding aan te geven.

Vertrek: 10:00 uur. Er zijn meerdere opstapplaatsen in het centrum van Valkenburg en in de kernen. De deelnemers worden geïnformeerd over de op- en uitstapplaatsen en tijden in de Kernen van Valkenburg.
Aankomst Valkenbrug: rond 16:00 uur.
Max aantal personen: 50
Kosten: € 10,00 pp
Inschrijven : tot en met 30-8-2023


Om U te informeren gebruiken wij in de toekomst enkel nog de volgende informatiekanalen.

- de MAZJERANG, het maandelijkse informatieblad van de Gemeente
- onze website: SENIORENRAADVALKENBURG
- Facebook: SENIORENRAAD VALKENBURG
- onze nieuwsbrief, HET SENIORENJOURNAAL, hiervoor kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘Journaal’

 Er wordt contact met u opgenomen indien de activiteit al volgeboekt is en u zodoende niet meer mee kunt doen.

Betalingen met omschrijving: Het nummer van de activiteit, uw postcode en huisnummer en aantal personen naar bankrekening: NL 66 RABO 0302132430 tnv Stichting Seniorenraad te Valkenburg.

U wordt verzocht uzelf bij verhindering tijdig af te melden, zodat er plek gemaakt kan worden voor anderen. Dit kan telefonisch 043-3110316 en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk bij Prins Willem-Alexanderlaan 67, 6301 TS Valkenburg aan de Geul.

Neemt u al deel aan onze activiteiten, kijk dan eens om u heen of er in uw omgeving ook anderen zijn voor wie onze activiteiten een uitkomst zijn.