info@seniorenraadvalkenburg.nl

Nieuws

Programma oktober 2023

 

In de loop van het jaar kunnen wijzigingen plaatsvinden in datum of activiteit.
Er kunnen activiteiten niet doorgaan of nieuwe activiteiten worden toegevoegd.

Uitgebreide informatie over de activiteiten én uitleg over inschrijven voor deelname staat in
- de MAZJERANG, het maandelijkse informatieblad van de Gemeente
- onze website: SENIORENRAADVALKENBURG
- Facebook: SENIORENRAAD VALKENBURG
- onze nieuwsbrief, HET SENIORENJOURNAAL, hiervoor kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘Journaal’


Maandag 09-10-2023 Contactmiddag in het Museum Valkenburg

Op ontdekkingsreis in eigen omgeving. Elkaar op een relaxte wijze ontmoeten in de cultuurtempel bij uitstek te weten het Oud Sjtadhoes gelegen in het Centrum van ons geliefde Geulstadje, waarin sinds geruime tijd Museum Valkenburg gehuisvest is. Deze invitatie geldt voor de Senioren van Valkenburg vanaf 65 jaar. Jullie worden op gastvrije wijze ontvangen met koffie/thee en vlaai door de Seniorenraad. Thema voor deze editie: Bockerijders
Het programma start om 13:30 uur. We hebben gekozen voor de Maandag, omdat dan het Museum officieel voor bezoekers gesloten.

Kosten: € 1,50 pp en te voldoen bij binnenkomst.
Max aantal deelnemers:45
Inschrijven: tot en met 5-10-2023. Wij adviseren u om zich van te voren aan te melden.

Er wordt contact met u opgenomen indien de activiteit volgeboekt is.
In verband met de organisatie en de inkoop moet er wel op de gebruikelijke wijze ingeschreven worden. Aanmelden tot en met 5-10-2023: telefonisch 043-3110316 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Donderdag 12-10-2023 Wijnproeverij ’t Geboew Schin op Geul

Op Donderdag 12-10-2023 organiseren wij een wijnproeverij onder deskundige leiding van sommelier Dhr. Van de Coelen. Hij zal uitleg geven over de wijnen die wij gaan testen. Wij gaan 3 witte wijnen en 4 rode wijnen proeven en natuurlijk zullen wij daar ook een hapje bij serveren.

Aanvang: 13:30 uur tot 16:00 uur
Max aantal deelnemers: 45 personen
Kosten: € 9,- per persoon
Inschrijven: tot en met 6-10-2023


Vrijdag 27-10-2023 Filmvoorstelling ‘t Geboew

Titel Film: Timbuktu
Veehoeder Kidane leeft vredig met zijn familie nabij Timboektoe dat bezet is door de islamitische groepering Ansar Dine. De bevolking wordt onderdrukt en muziek, zingen en lachen, sigaretten en zelfs voetbal zijn verboden. Huwelijken worden opgelegd net zoals strikte voorschriften voor de kleding van de vrouwen. Absurde vonnissen worden zonder vorm van proces uitgesproken. Kidane doodt per ongeluk een visser tijdens een ruzie over het doden van zijn koe. Hij ervaart daarna in de praktijk, de "gerechtigheid" uitgeoefend door de bezetters.

Locatie Gemeenschapshuis 't Geboew, Warande 43 in Schin op Geul.
Prijs € 8,00 inclusief koffie en vlaai (betalen bij binnenkomst in 't Geboew)
U kunt zich aanmelden voor de film met het aanmeldformulier op de Website van de Seniorenraad of u stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


 Er wordt contact met u opgenomen indien de activiteit al volgeboekt is en u zodoende niet meer mee kunt doen.

Betalingen met omschrijving: Het nummer van de activiteit, uw postcode en huisnummer en aantal personen naar bankrekening: NL 66 RABO 0302132430 tnv Stichting Seniorenraad te Valkenburg.

U wordt verzocht uzelf bij verhindering tijdig af te melden, zodat er plek gemaakt kan worden voor anderen. Dit kan telefonisch 043-3110316 en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk bij Prins Willem-Alexanderlaan 67, 6301 TS Valkenburg aan de Geul.

Neemt u al deel aan onze activiteiten, kijk dan eens om u heen of er in uw omgeving ook anderen zijn voor wie onze activiteiten een uitkomst zijn.