info@seniorenraadvalkenburg.nl

Nieuws

Programma november 2023

 

In de loop van het jaar kunnen wijzigingen plaatsvinden in datum of activiteit.
Er kunnen activiteiten niet doorgaan of nieuwe activiteiten worden toegevoegd.

Uitgebreide informatie over de activiteiten én uitleg over inschrijven voor deelname staat in
- de MAZJERANG, het maandelijkse informatieblad van de Gemeente
- onze website: SENIORENRAADVALKENBURG
- Facebook: SENIORENRAAD VALKENBURG
- onze nieuwsbrief, HET SENIORENJOURNAAL, hiervoor kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘Journaal’


Maandag 13-11-2023 Contactmiddag in zorgcentrum Oosterbeemd Valkenburg

Op ontdekkingsreis in eigen omgeving. Elkaar op een relaxte wijze ontmoeten en dit keer in het Zorgcentrum Oosterbeemd in Valkenburg. Dit is ook de laatste contactmiddag in 2023. Deze invitatie geldt voor de Senioren van Valkenburg vanaf 65 jaar. Jullie worden op gastvrije wijze ontvangen met koffie/thee en vlaai door de Seniorenraad.
Thema voor deze editie: liedjes en draaiorgel door Roger Gorissen.

Het programma start om 13:30 uur.
Kosten: € 1,50 pp en te voldoen bij binnenkomst.
Max aantal deelnemers:45
Inschrijven: tot en met 9-11-2023. Wij adviseren u om zich van te voren aan te melden.

Er wordt contact met u opgenomen indien de activiteit volgeboekt is.
In verband met de organisatie en de inkoop moet er wel op de gebruikelijke wijze ingeschreven worden. Aanmelden tot en met 09-11-2023: telefonisch 043-3110316 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Vrijdag 24-11-2023 Filmvoorstelling ‘t Geboew

Locatie Gemeenschapshuis 't Geboew, Warande 43 in Schin op Geul.
Prijs € 8,00 inclusief koffie en vlaai (betalen bij binnenkomst in 't Geboew)
Aanvang: 14:00 uur.
U kunt zich aanmelden voor de film met het aanmeldformulier op de Website van de Seniorenraad of u stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Zaterdag 25-11-2023 Seniorendag Polfermolen Valkenburg

Op zaterdag 25 november 2023 organiseert de gemeente Valkenburg aan de Geul in samenwerking met de Seniorenraad een Seniorendag voor senioren 65(+) jaar. De Seniorendag vindt plaats in de Polfermolen, Plenkertstraat 50 in Valkenburg (ingang beneden – dit is de ingang van het voormalige zwembad). Als inwoner van de gemeente Valkenburg bent u hiervoor van harte uitgenodigd.

Tijdens de Seniorendag informeren wij u over belangrijke onderwerpen en tevens over de activiteiten van de Seniorenraad van Valkenburg aan de Geul. Dit alles wordt muzikaal omlijst.

De zaal gaat open om 09.45 uur en het programma start om 10.15 uur. Bij ontvangst en tijdens de pauzes bieden wij u koffie/thee/fris met iets lekkers aan. De dag zal rond 15.00 uur worden afgesloten met een tombola. Er zijn een 2-tal pauzes.

Om deel te kunnen nemen aan de Seniorendag 2023 moet u zich vóór 18 november 2023 inschrijven en een bijdrage van € 5,- per persoon betalen. Inschrijving geschiedt op volgorde van ontvangst van de betaling en de volgende voorwaarden:

- Deelname staat alleen open voor bewoners van de gemeente Valkenburg a/d Geul
- U heeft de leeftijd van 65(+)
- Een eventuele partner mag jonger zijn
- De deelnamekosten van € 5,- per persoon zijn betaald

U kunt gratis gebruik maken van de parking bij de Polfermolen en de parking naast het Odapark. Bij inschrijving dient u dan het kenteken van uw auto te vermelden. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om gratis te parkeren dient uw Inschrijving vóór 11 november plaats te vinden.

 


Maandag 18-12-2023 Kribkes kieke Kerk Schimmert

Op Maandag 18-12-2023 bezoeken wij in de kerk van Schimmert de unieke Kribkes van pastoor van Oss. Het bezoek duurt ongeveer een uur. Na het bezoek gaan we koffie met vla drinken in café ’t Weverke in Schimmert.
Aanvang: 14:00 uur
Prijs: € 5,- pp.
Inschrijven: tot en met 9-12-2023.


 

Woensdag 20-12-2023 Kerstdiner Polfermolen Valkenburg

Op woensdagmiddag 20 december 2023 organiseert de Seniorenraad een feestelijk 3 gangen kerstdiner voor alleenstaande Senioren 70(+) jaar, woonachtig in de gemeente Valkenburg aan de Geul.

Het kerstdiner vindt plaats in het café van de Polfermolen, Plenkerstraat 50 in Valkenburg. Het diner begint om 13.00 uur en er is plaats voor max. 50 personen. Ontvangst is vanaf 12:30 uur. Deelname geschiedt op volgorde van inschrijving en betaling.

Wilt u aan het kerstdiner deelnemen dan moet u rekening houden met de volgende voorwaarden:

- U bent alleenstaand en woont nog zelfstandig
- U heeft de leeftijd van 70(+)
- U bent woonachtig in de gemeente Valkenburg aan de Geul
- U betaalt een eigen bijdrage van € 12,50 pp
- Het voor- en hoofdgerecht is een vlees gerecht. Indien u geen vlees gerecht wil wordt dit vervangen door een vegetarisch gerecht
- Met dieetwensen kan geen rekening worden gehouden

Voor mensen die slecht ter been en niet beschikken over vervoer, bestaat er de mogelijkheid om gehaald en weer thuis gebracht te worden. Hiervoor vragen wij een bijdrage van € 5,00, die u samen met de bijdrage voor deelname aan het kerstdiner dient te voldoen. Helaas is het niet mogelijk om rolstoelgebruikers te vervoeren.

Aanmelden vóór 8-12-2023: telefonisch 043-3110316 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


De activiteiten dienen vooraf betaald te worden. Betalingen met omschrijving: uw postcode en huisnummer naar bankrekening: NL 66 RABO 0302132430 tnv Stichting Seniorenraad te Valkenburg.

U wordt verzocht uzelf bij verhindering tijdig af te melden, zodat er plek gemaakt kan worden voor anderen. Dit kan telefonisch: 043-3110316 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk bij Prins Willem-Alexanderlaan 67, 6301 TS Valkenburg aan de Geul

Er wordt contact met u opgenomen indien de activiteit al volgeboekt is en u zodoende niet meer mee kunt doen