info@seniorenraadvalkenburg.nl

Nieuws

Kersttassen


De Seniorenraad heeft ook dit jaar weer kersttassen rondgebracht in de gemeente Valkenburg. Veel alleenstaande 75+ inwoners kregen deze tas, die met ondersteuning van veel ondernemers uit Valkenburg en Berg & Terblijt is samengesteld, thuis aangereikt.

Op maandag (20 dec.) werkte de Seniorenraad raad mee aan de bezorging van een kerstattentie (met dank aan bakker Koos) voor de door de watersnood getroffen bewoners van de appartementen van het Berkelplein, Walravenstraat en Oranjelaan. Ook de bewoners van Valkenheim die nu tijdelijk in Maastricht verblijven (Scharweijerveld en Campagne) kregen een kerstattentie.
 
Op dinsdag (21 dec.) werden de bewoners van zorginstelling de Oosterbeemd, de Residence en de aanleunwoningen verrast met een tasje (met dank aan bakker Geurten) met iets lekkers voor de feestdagen. Ook het zorgpersoneel zijn wij niet vergeten. In deze moeilijke tijd, staan zij continu paraat voor onze zorgbehoeftige ouderen. Chapeau voor deze mensen.
 
Donderdag (23 dec.) en vrijdag (24 dec.) zal de Seniorenraad nog kerstattenties bezorgen bij een aantal alleenstaande 75+ inwoners die later zijn aangemeld.
 
Gezien de ontvangen reacties werd het gebaar bijzonder gewaardeerd en wij hopen dat we veel mensen een Kerstgevoel hebben kunnen geven.
 
De Seniorenraad wenst alle inwoners van de gemeente Valkenburg hele prettige feestdagen en een goed en gezond 2022.
 
kersttassen1kersttassen2kersttassen3kersttassen4