info@seniorenraadvalkenburg.nl

Nieuws

Seniorendag 2022 groot succes

Na lange tijd was er eindelijk weer de Seniorendag.   166 gasten hebben genoten van een gevarieerd programma, koffie, thee en vlaai.

De gasten hebben genoten van een zeer gevarieerd programma in een carnavalversierde zaal, onder deskundige begeleiding van onze presentator Jef Pluijmen

De aftrap werd verzorgd door wethouder Kleijnen en het bestuur heeft gebruik gemaakt van deze gelegenheid om afscheid te nemen van Guy Caelen als voorzitter en zijn vervanger Jos Scholtes te installeren. Guy en zijn vrouw Rian werden in het zonnetje gezet en bedankt voor al die jaren inzet voor de seniorenraad Valkenburg aan de Geul. Jos Scholtes neemt met veel deskundigheid het stokje van Guy over en we wensen hem dan ook veel succes en plezier.

Er was een optreden van de Moselsänger o.l.v. Leo van Weersch, een lezing over bewegen voor ouderen, een film, ptreden van SING-Kidskoor Vallekeberg o.l.v. Jelke en Simone, een tombola en een verassingsact door de winnaar van de Valkenburgse caranavalsschlager El Rapsi en natuurlijk prins Pascal 1 met zijn minister Koen.

Er was veel lof van de aanwezigen, vooral het kinderkoor viel buitengewoon in de smaak bij de oma’s en opa’s. 

Een impressie: